Tipikus hibajelenségek
Az egyes készülékek tipikus hibajelenségei és azok elhárítása
Indította : Minel Kft. Email : minel@minel.hu
Dátum : 2006.12.19.

Sorszám : 13
Név : ackermann zoltán
Email : minel@minel.hu
Hozzászólás : az eav készülékkel kapcsolatos kommunikációs hibák elhárításáról a forum.minel.hu oldalon belül az eav szoftver / hibaelhárítás alatt olvashat.
Dátum : 2012.02.13.

Sorszám : 12
Név : Kerepesi Attila
Email : kerepesi.a@freemail.hu
Hozzászólás : Az onoknél megvásárolt EAV készulék korulbelul egy fél éves használat után egyre gyakrabban eloforduló hibája hogy a méréshez használt laptophoz nemtud kapcsolódni (csatlakozó USB kábel onoknél már volt cserélve)a másik problémás rész az AKU ami nem tudja hosszabb (tobb személy )mérésénél megtartani a kapacitását, hiába van csatlakoztatva a hálózatba.Újra toltésekor rovid idon belul ismét elveszíti a kapacitását( a toltése kikapcsolt állapotban zajlik, ugyelve az idotartamra és az erre figyelemezteto piros diódára a készuléken). Lehetségese a készuléket cserélni és hol?, milyen képpen lehet ezeket a problémákat esetleg másképpen megoldani. Elore is koszonom.
Dátum : 2008.09.24.

Sorszám : 11
Név : Horváth István
Email : henrik0121@freemail.hu
Hozzászólás : Tisztelt CíM4 Vásároltam egy Önök által gyártott, a hirdetés szerint alig használt EAV Voll készüléket, az analóg típust. Kipróbáltam, és a mutató nem moccan. Sípol, de nem mér. Mi lehet az oka?Előre is köszönöm.
Dátum : 2008.06.22.

Sorszám : 9
Név : Minel
Email : minel@minel.hu
Hozzászólás : EAV készülékhez Talpelektroda 2000Ft/db. Hengerelektroda 1000 Ft/db.
Dátum : 2007.10.10.

Sorszám : 8
Név : Csörnyei Ida
Email : Csornyeiida@freemail.hu
Hozzászólás : EAV készülékem van. Költözés közben elvesztettem a két talp mérőt, illetve az egyik mérőhengert. Vásárolhatnék hozzá ezeket. Köszönettel: Csörnyei Ida
Dátum : 2007.10.09.

Sorszám : 7
Név : Minel Kft.
Email : minel@minel.hu
Hozzászólás : FIGYELEM!!! Kedves EAV felhasználó! Mostantól csak azokat a TENSEL ME2001 készülékeket javitjuk melyek hátlapján gyártóként a MINEL Kft. szerepel. Sajnos készülékünket lemásolták és azonos névvel és tipusszámmal forgalmazzák.
Dátum : 2007.08.23.

Sorszám : 6
Név : Minel
Email :
Hozzászólás : Valószinűleg a vezetőgumi elektrodák elveszitették vezetőképességüket. Új elektrodák az alábbi telefonon rendelhetők. Javasoljuk hosszú élettartamú elektrodák rendelését. Tel. 06 88 598 307
Dátum : 2007.04.25.

Sorszám : 5
Név : Polgár Lászlóné
Email : polgarne@vipmail.hu
Hozzászólás : Nekem olyan problémám van,hogy a tensel izomstimulátorom nem működik.Hiába volt minden próbálkozás,programot tudok választani,de az erősség nem reagál.Tisztelettel.
Dátum : 2007.04.24.

Sorszám : 4
Név : Seres János
Email : seres@exanet.hu
Hozzászólás : Köszönöm a tanácsokat. Újratelepítéssel megoldódótt a probléma. Tisztelettel: Seres János
Dátum : 2007.02.10.

Sorszám : 3
Név : minel
Email :
Hozzászólás : Tisztelt Seres Úr! Ennek a hibának többféle oka lehet. Javasolnám, hogy próbálja meg újra telepíteni a készülék driver-ét és próbálja meg a számítógép másik USB portjára csatlakoztatni a készüléket (ha van még szabad port). Az USB kábel csatlakoztatásakor az EAV készülék mindig legyen kikapcsolva! Csak miután bedugta a kábelt akkor kapcsolja be az EAV készüléket. Ha ezek egyike sem segít akkor be kellene hozni a készüléket a szervízbe mert érintkezési hiba is okozhat ilyen jelenséget.
Dátum : 2007.02.09.


Új hozzászólás
Név :
Email :
Hozzászólás :
Ellenőrző kód :
 
Vissza